top of page
  • Foto van schrijverValinda

Real Nappy Week dag 5 - AlvaBaby

Bijgewerkt op: 10 mei

Het is Real Nappy Week! Tijdens deze week wijden veel wasbare luier merken de gehele week aan het vieren van wasbare luiers en het promoten van de voordelen om ze meer toegankelijk te maken onder nieuwe moeders. Tot op de dag van vandaag wordt er nog steeds neergekeken op wasbare luiers en wordt het beschouwd als iets vies en tijdrovend om te doen en ik wil helpen het stigma hiervan te verwijderen.

Aangezien ik al een tijdje wasbare luiers gebruik, lijkt het me een goed idee om mijn ervaring met verschillende merken wasbare luiers te delen. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende soorten en merken geprobeerd, niet allemaal succesvol, die ik met je wil delen. Vandaag zal mijn mening delen over Alva Baby.


Andere merken die deze week zijn beoordeeld, zijn Little Lamb, Popolini, ImseVimse en