• Valinda

Verschillende soorten Wasbare Luiers

Bijgewerkt: jun 3

Zodra je je een beetje gaat ingelezen, kom je erachter dat er meerdere systemen wasbare luiers zijn. Hieronder heb ik een overzicht gemaakt met de verschillende systemen. Bij elk systeem staat een korte beschrijving en hun voor en nadelen. Hopelijk kan dit je helpen een keuze te maken voor een wasbare luier die bij jou en je kindje past.

Zoals je kan zien is de keuze enorm en wat bij je past hangt heel erg af van hoeveel tijd je erin wilt steken en wat je budget is. Zelf ben ik begonnen met verschillende merken en systemen; Pockets, all in ones and tweedelig (ik wilde niet vouwen) van verschillende merken. Op deze manier heb ik ondervonden wat ik fijn vind om mee te werken en wat goed bij mijn dochter past. Ik heb gekozen voor tweedelige voorgevormde luier voor thuis. Voor de gastouder heb ik enkele pocket luiers omdat dit voor haar het prettigst werkt. Welk systeem heb jij voor gekozen voor jou en je kindje?


Gebruik je al

Wasbare Keukenrol?

Bezoek onze webshop met meer dan 50 verschillende prints herbruikbare keuken doekjes. Ze zien er niet alleen super leuk uit, ze zijn ook duurzaam en besparen je geld uit. 

Ontmoet Valinda

Hoi Lieve Lezer,

Ik ben  de oprichter van green and happy mom blog en green and happy shop. Na een gevecht tegen een zware postnatale depressie ben ik vast besloten de wereld een beetje beter te maken. Niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn kleine meisje.

Wil je 150 Tips voor een Duurzaam Leven?

zonnebloem vector.png
  • pinterest
  • insta
  • facebook
  • youtube

Nieuwste Blogposts